Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Prichádza Office 2019 – čo sa o ňom doteraz vie?

  • Microsoft
  • Office

29. 8. 2018

Až doteraz bola spoločnosť Microsoft trochu tajuplná, ako bude vyzerať Office 2019 a aké funkcie bude obsahovať. Z informácií, ktoré boli vydané vieme, že nová sada Office bude vychádzať z rovnakého kódu ako Microsoft 365 a bude obsahovať rovnaké funkcie, ktoré boli pridané do balíka Microsoft 365 od zavedenia balíka Office 2016. Poďme sa teda pozrieť bližšie na nadchádzajúce zmeny a nové funkcie.

Nové používateľské rozhranie

Spoločnosť Microsoft zjednotí vzhľad svojich aplikácií na rôznych platformách (ako plnú verziu, tak aj on-line verziu), aby bol zážitok užívateľa čo najkonzistentnejší. Zmena v programe Outlook bude pravdepodobne najviditeľnejšia, pretože budete môcť upraviť zobrazenie prichádzajúcich e-mailov pomocou konverzácií, vlákien alebo priorít.

Skype for Business

Predvoleným komunikačným klientom v balíku Office 2019 bude Microsoft Teams. Skype for Business klient bude voliteľne inštalovateľný, ale stále bude podporovaný - to je dôležité najmä pre organizácie, ktoré sa ešte nepridali do Microsoft Teams.

Nový cenník

Nová sada Office bude mať licenciu bez doby expirácie, čo znamená, že môžete program používať tak dlho, ako budete chcieť. Na odzrkadlenie tejto "celoživotnej" hodnoty produktu sa spoločnosť Microsoft rozhodla zvýšiť cenu o 10%.

Prehľad nových funkcií v štyroch hlavných aplikáciách

Kompatibilita iba so systémom Windows 10

Spolu s kratšou dobou podpory programu (7 rokov v porovnaní s 10 rokmi pre Office 2016) spoločnosť Microsoft tiež oznámila, že Office 2019 bude kompatibilný len so systémom Windows 10.

Nie je dôvod na paniku, veď ešte stále môžete získať predchádzajúcu verziu (Office 2016), ktorá je podporovaná Windowsom 7, 8, 8.1 a 10. Vyberte si z našej ponuky rôznych verzií Office 2016 a ušetrite až 60 % z ich pôvodnej ceny.


Extra tip pre predplatiteľov Microsoft 365:

Patríte medzi predplatiteľov služby Microsoft 365? Mali by ste vedieť, že spoločnosť Microsoft oznámila, že za dva roky bude tento program podporovaný iba v systéme Windows 10. Chcete sa o tento problém postarať vopred? Získajte Windows 10 v našom e-shope už za 49,99 €.

Položka bola pridaná košíka