Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Poistenie zodpovednosti – dodatočná istota pre nákupy bez rizika

  • Legalita

31. 3. 2023

Pokiaľ ide o druhotný softvér, my vo Forscope neustále usilujeme o to, aby sme našim zákazníkom čo najviac uľahčili rozhodnutie či u nás nakúpiť, a uistili ich, že ich podnikanie bude s našimi produktmi úplne v bezpečí. Obrátili sme sa preto na Vienna Insurance Group (konkrétne na Kooperativu, ich českú pobočku), ktorá sa za našu spoločnosť zaručila a poskytla komplexné poistenie zodpovednosti za prípadné škody.

Aké sú podmienky tohto poistenia zodpovednosti?

  • Poistenie sa vzťahuje na prípadné škody, ktoré môžu vzniknúť v súvislosti s nákupom akéhokoľvek druhotného softvéru od Forscope.
  • Poistenie pokrýva všetky transakcie v celej Európe.
  • Poistenie kryje škody do výšky 20 mil. Kč (alebo ekvivalent približne 850 000 €).

Certifikát o poistení je k nahliadnutiu tu: PDF

O spoločnosti Vienna Insurance Group

Vienna Insurance Group (VIG) je poprednou poisťovacou skupinou v strednej a východnej Európe. Tvorí ju viac ako 50 poisťovní a penzijných fondov s približne 29 000 zamestnancami a poskytuje svojim zákazníkom najlepšiu možnú ochranu pred rizikami každodenného života.

Čo ďalej preukazuje našu dôveryhodnosť?

Poistenie zodpovednosti je len ďalšia istota, ktorú poskytujeme našim zákazníkom, aby mohli softvér od nás nakupovať úplne bez obáv. Našim cieľom je ale samozrejme aj naďalej zaisťovať, aby sme poistenie zodpovednosti vôbec nepotrebovali využívať.

Našu dôveryhodnosť potvrdzujú nasledujúce skutočnosti:

  • na trhu s druhotným softvérom sme už viac ako 10 rokov;
  • našim zákazníkom dodávame podrobnú dokumentáciu k softvéru, doplnenú o vyhlásenie prvého nadobúdateľa (nevyhnutný predpoklad pre legálny prevod vlastníctva softvéru);
  • sme Microsoft Partner, máme certifikáciu ISO 9001 a odborníkov na licencovanie certifikovaných ako Software Asset Management Professional spoločnosťou BSA Verafirm;
  • sme dodávateľom druhotného softvéru pre stovky verejných inštitúcií a súkromných podnikov;
  • sme finančne stabilná spoločnosť s transparentným finančným výkazníctvom a auditom.

Chcete sa ešte bližšie zoznámiť so zárukami, ktoré pre naše produkty poskytujeme? Kontaktujte náš obchodný tím, všetky vaše otázky k tejto téme vám radi zodpovedia!

 


Uložte článok ako PDF

Položka bola pridaná košíka