Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Vianočné priania a prehľad roku 2022

  • Forscope novinky

22. 12. 2022

Veselé Vianoce
a šťastný nový rok!

Ďakujeme, že ste boli v roku 2022 s nami! Tento rok sa toho udialo naozaj veľa a my dúfame, že oceníte všetky zmeny a vylepšenia, ktoré sme pre Vás pripravili. Nižšie nájdete prehľad všetkých najdôležitejších udalostí uplynulého roka. A už teraz môžem prezradiť, že aj v nasledujúcich mesiacoch je na čo sa tešiť. Užite si vianočné sviatky a všetko najlepšie do nového roka!

Rekapitulácia roku 2022

Nová verzia našich webových stránok

Naše webové stránky sme vylepšili novým vzhľadom, ktorý lepšie odráža naše zameranie na B2B a verejný sektor. Prinášajú ešte viac informácií o druhotnom softvéri, úsporách a výhodách nákupu u nás ako kedykoľvek predtým!

Akvizícia značky SoftwarePro

Naša spoločnosť sa ďalej rozrástla. Začiatkom októbra sa súčasťou našej spoločnosti stala významná slovenská značka SoftwarePro predávajúca druhotný softvér.

"Veríme, že akvizíciou spoločnosti SoftwarePro sa ešte viac priblížime dosiahnutiu nášho dlhodobého cieľa – zaistiť firmám a verejným inštitúciám úspory finančných prostriedkov," hovorí zakladateľ a predseda predstavenstva spoločnosti Forscope Jakub Šulák.

Noví kolegovia

Počas tohto roku do našej spoločnosti nastúpilo neuveriteľných 13 nových ľudí! V našom hlavnom sídle v Brne sme privítali 3 nové kolegyne a 10 nových Sales Managerov naprieč trhmi, na ktorých pôsobíme.

Konferencie

Zúčastnili sme sa a boli partnermi hneď niekoľkých konferencií v Českej republike, Poľsku, Chorvátsku a Grécku, na ktorých sme sa stretli s množstvom zaujímavých ľudí z verejného i komerčného sektora. Veľmi si ceníme skúsenosti, ktoré nám tieto stretnutia s ľuďmi z rôznych odvetví priniesli, a sme radi za možnosť podeliť sa s nimi o naše znalosti, ako môžu s druhotným softvérom ľahko ušetriť.

Webináre

Na jar sme začali organizovať vlastné Forscope webináre zamerané na predstavenie druhotného softvéru, jeho právne pozadie a výhody, ktoré prináša firmám a organizáciám. V priebehu roka sme usporiadali desiatky webinárov na rôznych trhoch so stovkami účastníkov.

Začali sme vytvárať YouTube videá

Naším prvým videom „Ako vám môžeme pomôcť ušetriť až 80% nákladov na softvér“ sme naštartovali náš YouTube kanál plný užitočných videí na rôzne témy súvisiace s naším odborom (ako napríklad rozdiely medzi novým a druhotným softvérom alebo ako pomáhame verejným inštitúciám ušetriť na softvéri), ktoré predstavili naši skúsení kolegovia.

Všetci vo Forscope Vám prajeme pokojné prežitie vianočných sviatkov s Vašimi blízkymi a mnoho úspechov v novom roku!

Položka bola pridaná košíka