Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Forscope je po novom distribútorom IceWarp – komplexnej platformy pre produktivitu organizácií!

  • Forscope novinky
  • Tlačová správa

17. 8. 2023

Stali sme sa oficiálnym distribútorom tejto platformy založenej na prehliadači, ktorá pochádza z Českej republiky. IceWarp je alternatívou k Microsoft 365 a Google Workspace, v porovnaní s oboma riešeniami je však výrazne lacnejšie – v prípade Microsoftu o 50, v porovnaní s Googlom potom o 69 percent. Najmä pre stredne veľké podniky a verejné inštitúcie sa tak môže jednať o zaujímavú možnosť, ako zaistiť ľahkú kooperáciu v tíme i celej organizácii za bezkonkurenčnú cenu.

IceWarp pritom ponúka rovnaké funkcie ako konkurencia, teda predovšetkým prácu na zdieľaných dokumentoch, online konferencie, tímový chat, e-mail na vlastnej doméne, kalendár a mnoho ďalších. Všetko sa pritom nachádza v jedinom okne webového prehliadača. Využiť možno aj mobilnú aplikáciu, pracovať teda môžete doslova odkiaľkoľvek.

IceWarp rozhranie: E-mail
IceWarp rozhranie: Kalendár
IceWarp rozhranie: TeamChat
IceWarp rozhranie: Konferencie
IceWarp rozhranie: Dokumenty
IceWarp rozhranie: Poznámky
IceWarp rozhranie: Hlavný panel
 
 
 

"Partnerstvo s IceWarp je pre nás logickým krokom. Bez kancelárskych aplikácií, či už sú on-premise alebo v cloude, si dnes už niektorí naši zákazníci často nevedia predstaviť pracovný deň. Preto sme do nášho portfólia hľadali taký produkt, ktorý by najlepšie napĺňal naše motto (Same value, better price) a náš hlavný cieľ – pomáhať firmám aj verejným inštitúciám ušetriť náklady na softvér, ktoré potom môžu byť využité na potrebnejšie investície."

Jakub Šulák
CEO Forscope

Medzi hlavné výhody produktu IceWarp bezpochyby patrí nielen lepšia cena, ale aj jednoduchosť použitia, prístup "všetko v jednom" a zvýšená ochrana užívateľských dát – v porovnaní s konkurenciou sa totiž zákazníci môžu spoľahnúť, že dáta sú nielen chránené , ale navyše sú využívané iba v rámci cloudového úložiska a nemajú ďalšie komerčné využitie.

Viac informácií o produkte IceWarp nájdete tu.

Položka bola pridaná košíka