Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Slovenská energetická spoločnosť: Viac ako 70 % nákladov na softvér ušetrených vďaka nášmu riešeniu!

  • Prípadová štúdia

4. 8. 2021

Radi by ste si predstavili, koľko by vaša spoločnosť mohla skutočne ušetriť na softvéri, keď si ho objednáte u nás, ale chýbajú vám konkrétne príklady? Teraz máte možnosť sa s jedným takým príkladom zoznámiť. So súhlasom nášho zákazníka sme pripravili prehľad projektu, ktorý bol dokončený pomerne nedávno - vo februári 2021. Podrobnosti o projekte si môžete pozrieť nižšie.

Softvérové riešenie pre slovenskú energetickú spoločnosť

Zákazník

Slovenské elektrárne, a.s.

Založená v roku 2002, spoločnosť Slovenské elektrárne poskytuje elektrickú energiu priemyselnému sektoru aj domácnostiam v troch európskych krajinách. Spoločnosť má viac ako 3 500 zamestnancov a v roku 2015 ju časopis Forbes označil za najväčšiu firmu na Slovensku.

Produkty

Pôvodne požadované produkty

  • Visio 2019 Standard
  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Standard
  • Project 2019 Professional

Dodané produkty

  • Visio 2019 Professional
  • Project 2019 Professional


Keďže podpora pre Visio 2010 a Project 2010 sa skončila v roku 2020, zákazník chcel aktualizovať softvér, aby boli jeho citlivé údaje plne chránené. Pôvodne požadovali približne 300 kusov edícií Standard a Professional aplikácií Visio a Project 2019. Keďže najlacnejšou možnosťou pre nich bolo získať všetky produkty vo forme edície Professional, presvedčili sme ich, aby využili túto príležitosť a ušetrili ešte viac.

Nie je to pre nás nezvyčajná situácia, pretože niektoré produkty sa získavajú podstatne ľahšie vo väčšom množstve ako iné. Preto má zmysel poskytovať našim zákazníkom komplexnejšiu edíciu alebo verziu, pretože získajú viac funkcií a zároveň zaplatia menej!

Úspory

Celková úspora našich zákazníkov dosiahla neuveriteľných 72 %, čo znamená, že zaplatili o stovky tisíc eur menej, ako keby si produkty kúpili za bežnú trhovú cenu. Pozrite si nasledujúcu tabuľku, v ktorej nájdete výšku ušetrených nákladov na jednotlivé produkty, ako aj celkové úspory za celý projekt:

Názov produktu MNOŽSTVO ÚSPORY*
Visio 2019 Professional 150 ks 68%
Project 2019 Professional 270 ks 73%
  SPOLU 72 % celkových nákladov
*v porovnaní s bežnou trhovou cenou

Ceny produktov, ktoré nájdete na našej webovej stránke, platia pri objednávke len niekoľkých kusov, ale v prípade väčších projektov (v hodnote aspoň 2 000 €) sme schopní vytvoriť veľmi atraktívne individuálne cenové ponuky.

Hľadáte softvérové riešenia prispôsobené na mieru vašim potrebám? Kontaktujte nás!

Položka bola pridaná košíka