Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Software Deals sa mení na Forscope!

  • Forscope novinky
  • Tlačová správa

26. 3. 2020

banner

Prečo meníme názov?

Myšlienka premenovať a znovuobjaviť našu spoločnosť sa v našich hlavách vyvíjala viac ako rok a pol. Domnievali sme sa, že je potrebný posun, aby sme mohli poskytovať ešte lepšie a širšie služby prispôsobené potrebám našich zákazníkov. Chceli sme sa tiež jasne odlíšiť od ostatných spoločností na trhu s druhotným softvérom, pretože zámena s nespoľahlivými predajcami softvéru začala vytvárať zbytočné problémy.

Ďalším dôležitým dôvodom pre zmenu názvu bola skutočnosť, že sme chceli zjednotiť značku na všetkých 11 európskych trhoch, na ktorých je naša spoločnosť prítomná.

Nový názov a logo lepšie odrážajú podstatu a víziu našej značky, ako aj hodnoty, na ktorých je postavená. Umožňuje nám tiež lepšie chrániť našu značku, pretože Forscope je v súčasnosti registrovaná ochranná známka Európskej únie.

Tešíme sa na to, čo nás čaká v blízkej budúcnosti (napríklad ďalšie rozšírenie nášho produktového portfólia) a dúfame, že sa vám táto nová cesta bude páčiť.

Kedy dôjde k tejto zmene?

Počas apríla postupne presunieme všetky jazykové verzie našich webových stránok na novú adresu URL. Ak do svojho prehliadača napíšete www.software-deals.sk, budete automaticky presmerovaný na novú: www.forscope.sk

Čo to znamená pre vás - našich zákazníkov?

Jediným rozdielom pre vás bude skutočnosť, že navštívite webovú stránku s iným názvom. Ak máte vytvorený účet, bude prevedený na nový web a použijete rovnaké prihlasovacie informácie ako obvykle. Zostávajú rovnaké aj telefónne čísla, na ktoré sa môžete obrátiť, či už  na našu zákaznícku podporu, správcu účtu alebo našu kanceláriu.

Čo ešte zostáva rovnaké:

  • Značka Forscope je vo vlastníctve spoločnosti RA Software s.r.o., tej istej spoločnosti, ktorá vlastní značku Software Deals
  • Číslo bankového účtu
  • Ľudia - s premenovaním našej spoločnosti nebudú spojené žiadne personálne zmeny

Ak by ste sa chceli dozvedieť viac, neváhajte nás kontaktovať. Radi vám odpovieme.

Nová kapitola poskytovania skvelého a cenovo dostupného softvéru môže začať!

Váš (čoskoro) Forscope tím

Položka bola pridaná košíka