Máte už vytvorený účet? Vytvoriť nový

Správa účtu

Aktivácia starších produktov Autodesk už nie je možná – alebo áno?

  • Licencovanie
  • Autodesk

4. 7. 2022

Majitelia produktov Autodesk 2014 a starších mohli nedávno dostať nasledujúci e-mail:

Blíži sa koniec aktivácie vášho Autodesk softvéru

Od 1. júla 2022 už spoločnosť Autodesk nebude podporovať aktiváciu licencií pre verzie 2011 až 2014 a žiadame vás, aby ste upgradovali na podporovanú verziu. Pokiaľ už máte produkt nainštalovaný, môžete ho aj naďalej používať, ale pre tieto verzie už nebudeme poskytovať podporu, vrátane opätovnej aktivácie. (...)'

Táto správa je zavádzajúca a je súčasťou snahy spoločnosti Autodesk urobiť trvalé licencie zastaranými a nalákať čo najviac ľudí na prechod na softvér založený na predplatnom.

Jednu vec je dôležité objasniť: váš softvér nebude deaktivovaný! Je síce pravda, že od 1. júla 2022 nie je možné aktivovať novo nainštalované produkty Autodesk 2011-2014 online (inými slovami vložením sériového čísla a produktového kľúča do aktivačného okna), ale stále môžete svoj produkt aktivovať vykonaním offline aktivácie. Ak chcete získať aktivačný kód, postupujte podľa pokynov na stránke spoločnosti Autodesk.

Vlastníte trvalé produkty Autodesk, ktoré už nepotrebujete, alebo ktoré sa pre vás čoskoro stanú nadbytočnými? Predajte nám ich!

Chcete si kúpiť trvalé produkty Autodesk? Pozrite sa na naše portfólio!

Máte problém s aktiváciou? Potrebujete ďalšie informácie? Kontaktujte nás!

Položka bola pridaná košíka